1 Prisjakt (ny)
Den pinfärska sökagenten Prisjakt utnyttjar alla coola Ajax-funktioner. Här uppdateras sökningarna i realtid och vi kan spara hela sökningar i varukorgen. Prisfajten mellan leverantörer är både rolig och nyttig och kurvorna över popularitet och prisutveckling samt jämförelser av hela produktpaket är bara några av de tjänster som får oss att säga wow. En oerhört dynamisk sajt för den som vill prispressa hemelektronik. Vi är imponerade.
www.prisjakt.nu

2 Eniro
Många tjänster, stor bredd och bra innehåll gör Eniro till en tung, matig sajt. Utvecklingstakten är hög, det senaste året har Eniro bland annat lanserat flygfoton och möjligheten för kunder att lägga in omdöme om alla registrerade företag i Gula sidorna - klockrent. Ring oss gratis är en annan riktigt läcker nyhet som lovar mycket inför framtiden.
www.eniro.se

3 Hitta.se
Hitta håller katalogjätten Eniro på tårna. De jobbar nyskapande och blev först med att lägga in bilder på hus och portar i sökkatalogen. Kartan är supersmidig med läcker Ajax-teknik och krispiga satellitbilder. Hitta är en kreativ sajt - även om funktionerna är färre än huvudkonkurrentens är de fräscha, snabba och moderna.
www.hitta.se

4 Tradera.com
Sveriges bästa auktionssajt tappar inte farten. Här kan alla Svenssons tjäna en extra hacka - eller köpa sånt de absolut inte behöver - med hjälp av riktigt smidiga auktionsverktyg. Sms-påminnelsen är toppen, även om vi gärna vill ha mess sista auktionstimmen också! Ebays uppköp ökar förväntningarna på ännu smartare tjänster.
www.tradera.com

5 Wikipedia
Folkets eget uppslagsverk är både pålitligt och roligt att använda. Wikipedia lever och frodas som aldrig förr. 100 procent bra webbtänk.
sv.wikipedia.org

6 NE.se
Ett väl uppdaterat uppslagsverk med kvalitet - nytt för i år är bland annat NE Junior, en lättläst och bra version för unga. Ju mer bruset på nätet ökar, desto värdefullare blir NE.se.
www.ne.se

7 Intressant.se (ny)
Bloggosfären växer så det knakar - och Intressant.se hjälper oss att hålla koll på den. Här hittar vi de hetaste snackisarna, smart och snyggt presenterat.
www.intressant.se

8 Pricerunner
Uppfräschad design, bra struktur och ännu fler expertrecensioner. Pricerunner står sig, men var är Ajax?
se.pricerunner.com

9 Hemnet.se
En guldgruva för alla bostadsfluktare, även om vi tröttnat på kostymen. Finns mycket att göra, och möjligheten att köpa information om tidigare köp i specifika områden är en bra början.
www.hemnet.se

10 Blocket.se
Blocket har blivit en institution. Och utvecklingen av sajten går framåt, även om man inte har sjumilastövlarna på sig.
www.blocket.se

NY KATEGORI