1 Ving (ny)
 Vings nya sajt är en njutning som doftar solsmekt hud och sololja. En ny sökfunktion låter oss söka på massa olika kriterier, däribland enbart datum. Äntligen! Navigeringen har blivit kristallklar och det redaktionella innehållet är finemang med fylliga resmålsguider och informationsfilmer som får oss att vilja boka bums. Men allra bäst är nog den smart presenterade hotellinformationen där man både kan få många hotellbilder och alla resmålets hotell markerade på en interaktiv karta.
www.ving.se

2 Resfeber.se (10)
 Här är alla hotell granskade, rikligt fotograferade och kundbetyg redovisas. Och presenterade på svenska. Så ska det göras! Kvalitetstänket tillsammans med högkvalitativt redaktionellt material och tips baserade på dina val gör att Resfeber bygger förtroende. Och vinner vårt.
www.resfeber.se

3 Fritidsresor.se (åter)
I ny kostym bjuder Fritidsresor.se på snabb, smart, avancerad sökning och en kanonbra möjlighet att jämföra hotell. Navigeringen är både lockande och stöttande - här vet man var man är. Stora, härliga bilder får charternerven att rycka.
www.fritidsresor.se

4 SJ (åter)
Sveriges mest populära resesajt har plötsligt blivit riktigt bra. Den nya sajten är funktionell och bokningen metodisk. Alla tillval man behöver finns att boka på nätet, från internetuppkoppling till taxi från stationen.
www.sj.se

5 Seat 24 (ny)
En bokningssajt som gör vad de lovar - och gör det bra. Vi gillar särskilt funktionen med förslag på alternativ med kortare flygtid med mellanskillnaden i pris tydligt redovisad - en superb tjänst.
www.seat24.se

6 Skistar (7)
Här finns hela konceptet och allt man behöver för fjällresan. Inklusive webbkameror, snödjup och inspiration.
www.skistar.com

7 Luftgrop (2)
Den mest heltäckande prisagenten inom resor är fortfarande riktigt bra - men behöver ett ansiktslyft.
www.luftgrop.se

8 Barnsemester.se (ny)
Här finns precis det barnfamiljer vill ha. Ett ambitiöst projekt som växer varje dag - inte minst när familjerna själva nu får recensera.
www.barnsemester.se

9 Resdagboken (åter)
Med ny, snygg design och ett lika sprillans forum håller Resdagboken ställningarna som landets bästa användargenererade resesajt.
www.resdagboken.se

10 Travellink (5)
Smidigt sök och en bra satsning på affärsresenärer gör Travellink till en av Sveriges bästa resesajter.
www.travellink.se

Ut från listan: Avinet(1), Flygvaruhuset(3), My Travel(4), Solresor (6), STF Turist (8), Kalimera (9)