1 Betsson (åter)
Betssons mobila gränssnitt och innovativa webbklient där pokerspelarna faktiskt får ett virtuellt ansikte - även om man inte kan skräddarsy det än - är bara två av anledningarna till att Betsson spelar skjortan av konkurrenterna. Spelkänslan i kasinot är toppen och den nya sajt som lanserades i vår är ett under av tydlighet. Trots ett matigt utbud lyckas Betsson göra valmöjligheterna lätta att hitta, och det i en snygg kostym. Hurra! Att vi sen inte vunnit så mycket som vi önskat kan vi nog inte lasta Betsson för.
www.betsson.com

2 Svenska Spel (1)
Med ett matigt utbud av lotter för alla målgrupper och ny, het pokertjänst står sig pedagogiska Svenska spel utmärkt i en allt hårdare konkurrens. Mina Sidor ger ­totalkoll på läget och den plattformsoberoende resultattjänsten
är utmärkt.
www.svenskaspel.se

3 Fan TV (ny)
Vår första renodlade sport-tv-kanal på nätet ger oss ett suveränt och omfattande utbud av intervjuer, soffprogram och reportage. Kvaliteten duger gott, även om vissa fan-intervjuer inte når några tekniska höjder. Men hade Fan TV inte gjort dem hade de aldrig gjorts alls. Ett läckert exempel på riktigt bra nischad tv - via webben.
www.fantv.se

4 Paf.se (ny)
Paf, som tidigare hette Sperospel, är kvinnornas sanna spelmekka på nätet. Här kan man köpa en rik flora av skojiga lotter - och spela bingo med andra samtidigt som man chattar. Paf.se är snygg, smart och har en skön spelkänsla.
www.paf.se

5 Svenskafans.com (3)
Svenska Fans har gett designen en välbehövlig uppfräschning som gjort sajten både snyggare och lättare att hitta på. Dessutom nya initierade bloggar från runtom fotbollseuropa. Fansens egen sportsajt håller måttet - med råge.
www.svenskafans.com

6 Freeride (ny)
Den nischade entusiast-sajten Freeride utnyttjar skickligt sina medlemmars passion för ämnet - korslänkning till medlemskommentarer gör informationsmaterialet med instruktionsfilmer och reportage än mer fylligt.
www.freeride.se

7 Golf.se (ny)
Inspiration och reportage från banor över hela världen - här finns massor för golfaren och en omfattande golfskola i webb-tv. Svenska Golfförbundet har som inget annat idrottsförbund skapat en communitykänsla kring en stor golfsport. En kanonsajt helt enkelt.
www.golf.se

8 Unibet (7)
En cool supertoto-tjänst med live-spel är en av de tjänster som får Unibet att lyfta. Samarbetet med TV4 är smart - Unibet får webb och tv att växa ihop. Men designen börjar kännas lite mossig.
www.unibet.com

9 ATG (5)
Här finns allt man behöver för att spela på hästar. ATG.se ger oss ett suveränt verktyg med massor av djupgående och lättillgänglig information om hästar, lopp och allt som hör till. Dessutom webb-tv med travlopp live!
www.atg.se

10 Svenskfotboll.se (4)
Svenskfotbolls nya form är snygg, materialet matigt och livescore-tjänsten toppen. Om Fotbollförbundet sneglar lite på golfarnas sajt och släpper in fansen kan det bli ännu bättre.
www.svenskfotboll.se

UT FRÅN LISTAN: Expekt (2), Sportal (6), Unibet (7), Ladbrokes (8), Fotbolldirekt (9)