1 Blip.se (2)
Här får vi community och spelglädje i ett, ihopbakat på ett föredömligt sätt. 1 Blip.se (2)
Med riktigt bra spel och en skön community har Blip.se skapat den kompletta spelsajten. Communityn Blipville har alla funktioner man behöver och även i spelen har man lyckats skapa community-känsla genom en betaltjänst som låter oss bilda klaner med andra spelare och delta i olika tävlingar. Dessutom bjuds vi på en cool grafisk chatt för de yngre, Blipbeat-radio, moblog och möjlighet att köpa musik, ljudböcker och ringsignaler. Designen är cool och passar målgruppen väl - även om vi som inte är fullt så unga har lika roligt här som kidsen. Men bäst av allt är att Blip trots ett massivt utbud lyckas hålla ihop allting.
www.blip.se

2 Podradio (ny)
Podradio är hett som aldrig förr, och Podradio.nu är en skön webb 2.0-sajt där de flesta svenska podcasts finns samlade. Här får vi alla favoriter i ett enda rss-flöde, eller så lyssnar vi direkt på sajten. Vänlig, entusiasmerande ton med pedagogiska förklaringar och en trevlig blogg. Navigeringen är supertydlig och tag clouds, etikettmoln, är en kul metod att hitta program man gillar. Podradio.nu är helt klart en sajt i tiden.
www.podradio.nu

3 Brafilm.com (3)
En riktigt bra filmsajt med en riktigt bra tjänst. Lätt att hitta bland tonvis med titlar och medlemsrecensionerna ger mervärde. Vi hoppas att kvaliteten på sajten kommer att hålla fortsatt hög standard när Brafilm blir Lovefilm efter uppköpet.
www.brafilm.com

4 King.com (ny)
Midasplayer har bytt namn och blivit bättre än någonsin. Pokerboomen i all ära, men när man tröttnat på att vara korthaj finns det många, många fler roliga sätt att spela om pengar på King. Lättnavigerat, bra spelkvalitet och snygg design med lyxig känsla - vilket kan behövas när man vill få folk att lätta på plånkan för att spela ankspel. King är en skitkul sajt med en bra idé.
www.king.com

5 Korsord.se (6)
Communitydel, matchmaking, välgjorda korsord i flash och en inbjudande, vänlig ton gör Korsord.se till en härligt bra sajt. Ambitionsnivån är hög och priset rimligt. En snygg, proffsig sajt som känns lika kompistrevlig som en mysig vecko-tidning.
www.korsord.se

6 Glimz.net (1)
Ett unikt koncept som fortfarande känns fräscht. Glimz är som kommersiell public service - kulturgärning och business i ett.
www.glimz.net

7 Betapet (ny)
På Betapet är det det sociala som gör sajten. Här kan vi chatta samtidigt som vi spelar Alfapet mot kompisarna utan att riskera slagsmål - inbyggda ordlistor tar kål på tjafset. Tydlig sajt med modern och sval design.
www.betapet.com

8 Dvdforum.nu (5)
Entusiastsajten Dvdforum har bra forum, bra innehåll och bra shoppingguider. Ambitiöst och välbesökt.
www.dvdforum.nu

9 Voolife.se (4)
Demoradio har bytt namn men konceptet är detsamma - här får oetablerade artister visa upp sig och kränga låtar. Nya låtar strömmar in, även om sajten börjar kännas lite trött.
www.voolife.se

10 Dagensskiva.com (9)
Bra podradio, smart skiv-släppslista och schysst tempo i nyhetsrapporteringen gör att vi gillar Dagens skiva. Men nu är det dags för en redesign!
www.dagensskiva.com

UT FRÅN LISTAN: Radioseven(7), FZ(8), SF Anytime (10)