OBS! Nomineringen till Topp100 2020 stängde i februari

Nu är det äntligen dags – nomineringen till Topp 100 2020 har öppnat och juryn behöver din hjälp för att hitta de sajter och nättjänster som nått nya höjder under året som gått. Det kan handla om tjänster som man använder nästan varje dag utan att kanske ens tänka på dem – eller sajter som gör en enda sak, riktigt bra, de få gånger om året man behöver dem. Både trotjänare och nykomlingar kan bli kandidater och ta sig hela vägen till topplistan.

Vilken sajt tycker du är Sveriges allra bästa just nu? Vilken tjänst slår dig med häpnad och vilken app är helt oumbärlig? In och nominera HÄR nu!

Läs också: Topp100 2019: Här är Sveriges 100 bästa sajter och nättjänster

Du kan nominera sajter, tjänster och appar, både egna och andras. Sajten, appen eller tjänsten du nominerar måste dock vara svenskutvecklad och finnas tillgänglig på den svenska marknaden.

Juryn, som består av fyra personer med stenkoll på nättrender, tittar bland annat på innovation och affärsutveckling (vad har förbättrats sedan föregående år?), innehåll (kundnytta och kvalitet), användarupplevelse och prestanda, säkerhet och mobilitet.

Till nomineringsformuläret.

Förra årets Topp 100-lista finns HÄR.


Missa inte eventet alla pratar om: Webbdagarna Stockholm 17–18 mars 2020 »