Hur känns det?

– Det är väldigt roligt att branschen uppskattar det man gör!

Varför är ni Sveriges bästa sajt 2012?

– Därför att vi har genomfört ett konsekvent och genomtänkt arbete med att ta fram en ny sajt. Vi har arbetat långsiktigt och med detaljer och det gör att det blir en bra slutprodukt.

Hur tänkte ni när ni gjorde om sajten?

– Vi arbetade ihop med Daytona som hjälpte oss med en konceptsida. Grundtanken var att vi skulle gå från en textsajt till en videosajt, även på TV4.se. Vi ville differentiera sajterna, där man går till TV4 Play för att se programmen och går till TV4.se för att se klipp och få en mycket bättre programinformation än vad man fick på den förra sajten.

Vilka är era bästa tips för andra sajtutvecklare?

– Att man alltid måste utgå från vem användaren är. Både ta reda på vem användaren är men också ha en vision av vad användaren förväntar sig av ens sajt. Och blicka framåt förstås!

Vad är nästa steg för TV4.se?

– Vi utvecklar ju alltjämt. Vi har releaser flera gånger per vecka nu vilket är nått vi har gjort i samband med omgörningen, tidigare var det kanske en gång per månad. En av de saker vi arbetar med nu är att man ska få bättre översikt över tablån och ett annat hett område är second screen och det är nått vi kommer arbeta med under våren.

Hur firar ni ikväll?

– Det var väldigt oväntat så vi har inte planerat så långt, men en skål blir det kanske i alla fall!

Intervju med vinnarna: