Rättviseförmedlingen
Det är på Facebook som Rättviseförmedlingen lever, men det är på sajten alla värdefulla tips sparas och finns sökbara. Här går det enkelt att ta hjälp av organisationen, men också att stötta den ekonomiskt. En viktig verksamhet förpackad på ett sätt som andas seriositet men aldrig tråkighet.
www.rattviseformedlingen.se

Nöjesguiden
Nöjesguiden är snabb och fångar tidsandan inom kultur- och nöjesvärlden som få andra, både i innehåll och i design. En toppad redaktion med profilerade skribenter och bloggare skapar innehåll som vi vill dela till våra vänner. Bättre betyg än så kan det inte bli.
www.nojesguiden.se

Blocket
Sveriges dominerande köp- och säljsajt fortsätter att utvecklas – på alla plattformar.
www.blocket.se

Tradera
Tradera gör alla till vinnare – och håller ställningarna som Sveriges stora auktionssajt.
www.tradera.com

Bibblansvarar
Folkbildning i sitt esse. Vi ställer frågorna, bibliotekarier över hela landet ger svaren. En lika rolig som viktig tjänst som visar varför bibliotek(arier) behövs.
www.bibblansvarar.se

Ord.se
Norstedts spränglärda och samtidigt lättanvända sajt om orden i vårt språk. Delvis en betaltjänst, men väl värd pengarna.
www.ord.se

Mr Green
Mr Green förnyar sig hela tiden och jobbar hårt på att förmedla känslan av en ansvarsfull och pålitlig spelsajt. Här finns en proffsighet och omtanke om detaljerna som sticker ut bland konkurrenterna.
www.mrgreen.com

Stiftelsen för internetinfrastruktur, .SE
Stiftelsen för internetinfrastrukturs nya sajt är en riktig pärla. Här finns mängder av användbara guider, tjänster och information för att skapa såväl ett bättre internet som bättre internetanvändare. Stiftelsen för internetinfrastruktur drar in miljoner på domänverksamheten – och de ger mycket tillbaka.
www.iis.se

Svenska Spel
Nestorn av spel och urmodern för ansvar och trygghet i en annars ganska brokig och bråkig bransch, Svenska Spel, fortsätter att vara ett föredöme även på webben. Utbudet är enormt, tydligheten något för andra att lära av.
www.svenskaspel.se

Videofyme
Rörligt, marknadsföring och blogg i en skön kombination. Vad kan gå fel? Inte mycket, visar det sig. Videofyme sätter videon i händerna på bloggarna, kopplar på marknadschefernas intresse och vips: en vass och effektiv tjänst med enorm potential.
www.videofy.me