Vinnare: Prisjakt

Prisjakt står inte still. Förutom att lansera sin tjänst i Storbritannien och Nya Zeeland sjösattes också en ny design i slutet av året. Att göra sajten responsiv är nästa uttalade steg och det är ingen tvekan om att teamet bakom sajten jobbar hårt för att vara Sveriges bästa prisjämförelsesajt med små men märkbara förbättringar hela tiden.

På delad andraplats:

Pricerunner
Pricerunner fortsätter att vara en stark aktör inom prisjämförelser med en stabil sajt och bra sökfunktioner, men till skillnad från förra året har innovationstakten stannat av något.
www.pricerunner.se

Reseguiden.se
En snabb och lättöverskådlig sajt med tillgång till omdömen och betyg från Tripadvisor placerar Reseguiden på Topp 100. Med en sista minuten-app visar man var fokus ligger. Det ska gå enkelt och snabbt att komma iväg.
www.reseguiden.se

Compricer.se
Ett gäng nya försäkringstyper och erbjudanden har lanserats hos Compricer under året, vilket ger tjänsten en given plats i kategorin. En trotjänare sedan flera år.
www.compricer.se

Elskling.se
Elskling har funnits på marknaden i över fem år och växer fortfarande. Tydlig nisch, lättanvänt verktyg och uppdaterad information från elleverantörerna är några av framgångsfaktorerna.
www.elskling.se

Fakta

Typ av sajt: Prisjämförelser.

Sajtansvarig: Jonas Bonde.

Antalet heltidstjänster: 53 heltidstjänster i Ängelholm, 14 i Krakow, Polen.

Publiceringsverktyg: Egenutvecklat.

Sajten byggd av: Egenutvecklad.

Unika besökare per vecka: 1 000 000 vecka 52, 2012 (Kia Index).

www.prisjakt.nu