Webaidshop.se får utmärkelsen Sveriges bästa nytänkare och ligger på 13:e plats i den totala listan över Sveriges hundra bästa sajter.

Unna dig själv en bra present på bemärkelsedagen eller skriv ut ett presentbevis i färg till vänner som har allt. Det går också att betala extra och få presentbeviset med posten.

Läkarmissionen är först i Sverige med att samla in pengar till bistånd med hjälp av begripligt paketerade produkter. Butiken är utan konkurrens den mest nytänkande webbutiken i Sverige.

Foto

Eva Nordenstam, Läkarmissionen, om sajten:

”Webaidshop har varit ett väldigt omfattande projekt eftersom det berör så många olika hos oss på Läkarmissionen. Dessutom säljer vi bara sådant som verkligen behövs. Om det inte behövs fler getter eller kor så kommer de att ta slut i vår shop också. Det som ändå är tilltalande är att det vi gör verkligen är konkret och fyller ett konkret syfte, vilket vi vet att många uppskattar. Vår byrå som vi samarbetar med, Stockholm Interactive, har vi jobbat väldigt nära ihop med, vilket också gjort att vi kommit längre än vad vi skulle ha gjort om vi körde allt på egen hand. Vi smyglanserade redan förra julen, men det känns ändå som om det är först i år som vi verkligen kommer att kunna dra nytta av sajtens fulla potential. Intresset från andra liknande organisationer, som också håller på med bistånd i olika former, har varit stort och jag är övertygad om att fler kommer att följa efter med liknande projekt.”

Fakta

Sajtansvarig: Eva Nordenstam
Publiceringsverktyg: specialverktyg byggt av Stockholm Interactive
Sajten byggd av: Stockholm Interactive
Andra leverantörer: Dibs betalsystem, kopplat till Mysoft Insamlingssystem
På webben sedan: 2007
Senaste nylansering: 2008
Unika besökare per vecka: 3 000 (egen uppgift)
Sidvisningar per besök:
Google pagerank: 4
Antal inlänkar Google: 63
Antal indexerade sidor i Google: 195
Responstid: 0,9 sekunder
webaidshop.se