Blocket.se
Blocket är en av Sveriges absolut mest populära sajter. Kanske är det därför den sett likadan ut år efter år. Vi förstår att man tvekar att ändra på ett vinnande koncept. Men nu räcker det. Vi har fått nog av att vänta på att Blocket ska våga vara innovatörer igen. Det finns otroligt mycket att göra som skulle underlätta för både köpare och säljare. Utan att för den skull förstöra den grundtjänst som vi tagit till våra hjärtan. Bättre kartintegration, bättre bilder, bättre sök, ja vi blir köprusiga bara vi tänker på det.
www.blocket.se

Hemnet.se
Världens bästa förutsättningar gör detta till en enorm besvikelse. Vi älskar Hemnet. Men det verkar inte de själva göra. Grovt försummad sajt med guldläge. Kom in i 2000-talet Hemnet!
www.hemnet.se

Bokus.com
Det räcker inte att omsätta hundratals miljoner kronor för att få omdömet bra sajt. Det är skandal att vi fortfarande, 2007, får upp ogenomträngliga sökträffslistor för den som inte är extrem bibliofil. Var är filtreringsfunktionen som till och med konkurrenten Adlibris har? Men, båda bokjättarna har mycket kvar att göra vad gäller lustfyllt tilltal. Gör om, gör rätt.
www.bokus.com